Studio (74 woningen)

Compact en instapklaar

De studio’s zijn perfect als je alleen bent. Met alles wat je nodig hebt. Zoals een keuken met inductiekookplaat en afzuigkap, pvc vloer, gesausde wanden, badkamer met douche en toilet en een slim ingedeelde leefruimte. Voor je was ga je naar de wasserette. Prijzen variëren van €454 tot €540 per maand (excl. servicekosten). Gemiddeld 23 m2.

 


Oppervlakte: 

23 m²

Huurprijs:

Van €454 tot €540 per maand

Servicekosten:

n.t.b.

2-kamerappartement (99 woningen)

Ruimte voor elkaar

Tweekamerappartementen hebben een aparte slaapkamer en open woonruimte, met keuken en badkamer. De woning is instapklaar, met inductiekookplaat en afzuigkap, pvc vloer, gesausde wanden en badkamer met douche en toilet. Voor je was ga je naar de wasserette. Ideaal voor stellen of wanneer je iets meer ruimte nodig hebt. Huurprijzen beginnen bij €594 per maand (excl. servicekosten). Gemiddeld 35 m2 .

 


Oppervlakte: 

35 m²

Huurprijs:

Vanaf €594 per maand

Servicekosten:

n.t.b.

3-kamerappartement (65 woningen)

Start of herstart

Ideaal voor kleine gezinnen of alleenstaande ouders. Met twee slaapkamers, keuken, woonkamer en eigen berging. Genoeg plek voor iedereen. De woning is instapklaar, met inductiekookplaat en afzuigkap, pvc vloer, gesausde wanden en badkamer met douche en toilet. Beschikbaar vanaf €650 tot €683 per maand (excl. servicekosten). Gemiddeld 45 m2 .

 


Oppervlakte: 

45 m²

Huurprijs:

Van €650 tot €683 per maand

Servicekosten:

n.t.b.

4-kamerappartement (14 woningen)

Maximale ruimte

Ruimte voor gezinnen met kinderen. Met drie slaapkamers, een keuken, badkamer, eigen balkon of terras en berging is dit het grootste appartementstype. De woning is instapklaar, met inductiekookplaat en afzuigkap, pvc vloer en gesausde anden. Huurprijzen van €697 tot €808 per maand (excl. servicekosten). Gemiddeld 67 m2 .

 


Oppervlakte: 

67 m²

Huurprijs:

Van €697 tot €808 per maand

Servicekosten:

n.t.b.

 

Begin nu al met inrichten!

 

Met de KREATIV van IKEA ontdek je welke bank het beste past en waar je je nachtkastje neer gaat zetten.