Studio's & appartementen

voor een goede start



Bij Jaap woon je op fietsafstand van het centrum van Nijkerk en vlakbij Amersfoort en Hoevelaken, in één van de 252 starterswoningen. Van compacte studio’s tot 4-kamerappartementen. Allemaal instapklaar met keuken met kookplaat en afzuigkap, badkamer, gesausde wanden en vloer. Duurzaam, met zonnepanelen en geïsoleerd, voor een lage energierekening. 

Woning huren

Inschrijven voor een woning doe je vanaf augustus 2024 via deze website. Door loting wordt bepaald wie de woning krijgt. Zo maakt iedereen evenveel kans. Je kunt je nu al wel inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan ben je direct op de hoogte wanneer de inschrijving start.

 

Wonen bij Jaap bestaat uit drie fases, die apart van elkaar worden gebouwd en opgeleverd. De eerste woningen worden naar verwachting eind december 2024 opgeleverd, de tweede in mei 2025 en de derde in de zomer van 2025. Straks kun je zelf aangeven welke woning je voorkeur heeft. Per fase wordt er geloot onder iedereen die staat ingeschreven. Ben je bij de eerste fase niet één van de gelukkigen, dan blijft je inschrijving gewoon staan voor de volgende loting. Zo maak je alle keren kans op een woning.

 • Augustus 2024
  Start inschrijving Wonen bij Jaap
 • December 2024
  Oplevering eerste 64 woningen (gebouw 1 en 2) en het paviljoen
 • April/mei 2025
  Oplevering volgende 104 woningen (gebouw 3 en 4)
 • Juli 2025
  Oplevering laatste 84 woningen (gebouw 5 en 6)

Het plan

 

De 252 hoogwaardige, duurzame, kant-en-klare, sociale huurwoningen van Wonen bij Jaap blijven 15 jaar staan. Terwijl je hier woont blijf je inschrijftijd opbouwen bij Mijn Dak regio Eemvallei voor een andere huurwoning en kun je makkelijk doorstromen.

 

Op de fiets ben je in een paar minuten in het centrum van Nijkerk. Amersfoort en Hoevelaken zijn dichtbij genoeg voor werk of opleiding. Je woont vlak bij het station en de A1 of de A28. Zo ben je snel in Utrecht, Amsterdam of Zwolle.

 

WSN werkt samen aan Wonen bij Jaap met gemeente Nijkerk en bouwbedrijf Barli.